Afbeelding
Foto:

Brasserie 't Vingerling viert feest

Dit jaar is het feest bij 't Vingerling. De brasserie viert haar vijfentwintig jarig jubileum. Dat wordt gevierd met een speciaal menu, voor slechts € 25,- per persoon. Op het menu staan populaire gerechten, zoals de truffelsteak. "We horen van iedereen dat ze die heel erg lekker vinden."

De Brasserie aan de haven van Middelharnis krijgt een nieuw interieur. De bovenverdieping is al klaar, de sfeer is warm en huiselijk. Evelien de Weerd-Kern legt uit "De brasserie is nog steeds huiselijk, maar de nieuwe inrichting is leuker en helemaal anno 2016. De bovenverdieping is ideaal voor groepen, bijvoorbeeld voor een familiejubileum, of een zakelijke bijeenkomst." Dit voorjaar wordt de benedenverdieping gerestyled.

Het jubileum wordt heel 2016 gevierd. In maart komt er een nieuw jubileummenu, ook voor € 25. Het menu is afgeleid van de entrecôte-formule (l'entrecôte restaurants) die zo succesvol is in Frankrijk. Kijk voor het complete menu op www.brasserievingerling.nl. Later dit jaar komt er een menu met gerechten die vijfentwintig jaar geleden op de kaart stonden…

Afbeelding
Afbeelding