Afbeelding
Foto:

Doe inspiratie op voor het kerstdiner

Hoe ziet het kerstdiner er dit jaar uit? De mogelijkheden zijn oneindig. Er valt enorm veel te kiezen. Om daarbij te helpen en vooral om te inspireren, is er donderdag 10 december een kerstproefavond op Plein 215 in Ouddorp. Jumbo Sperling, Visspecialist Hameeteman en de Bloemensuper nodigen iedereen uit om te komen proeven. Een betere manier om kennis te maken met het assortiment is er niet.

Jumbo Sperling is er met onder meer kaasjes, nootjes, chocolade, tapas, kerststollen en desserts. Daarnaast kunnen bezoekers diverse wijnen proeven, waaronder de wijnen die in bovenstaand artikel zijn genoemd en speciaal met het oog op de feestdagen zijn geselecteerd.

Van Visspecialist Hameeteman staat een heel team klaar om advies te geven en mee te denken. Met vis is een bijzonder kerstdiner samen te stellen, nog afgezien van de hapjes die goed tot hun recht komen bij de borrel. Visspecialist Hameeteman laat het graag zien én proeven.

De Bloemensuper toont wat de mogelijkheden zijn als het om kerststukjes en kerstversiering gaat. Dit alles in een gezellige decembersfeer. Concordia zal deze inspirerende avond opluisteren met passende muziek.

De kerstproefavond op donderdag 10 december begint om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. Plaats van handeling is Visspecialist Hameeteman op Plein 215. Kopen is tijdens de kerstproefavond niet mogelijk, bestellen wel.