Afbeelding
Foto:

Vis, een aanrader voor de kerstdagen

Visspecialist Hameeteman pakt in de decembermaand groots uit met visdelicatessen. Ze staan allemaal in het bestelformulier, dat deze week samen met Eilanden-Nieuws wordt verspreid op heel Goeree-Overflakkee. "Zo maken we het de mensen gemakkelijk en hoeven ze niet lang te wachten in de drukke dagen voor kerst in onze zaak. Bij ons zijn twee mensen continu in de weer om de bestellingen af te werken en klaar te zetten voor de klanten", zegt Arjanne Hameeteman. "Een extra service is dat men op Tweede Kerstdag vooraf bestelde en afgerekende producten kan komen afhalen. Handig, want met de kerstdagen op vrijdag en zaterdag heb je drie aaneengesloten dagen dat je niet kunt winkelen."

Visdelicatessen, wat moeten we ons daarbij voorstellen? Arjanne Hameeteman noemt de huisgemaakte salades, heerlijke zalmhapjes, vistapas, huisgemaakte sushi, verrassende zalmbonbons van dunne plakjes vis en zalmcrème ("Lekker bij een bubbelwijn"), kreeftensoep en de Hameeteman vissoep, die al jaren een begrip is op Goeree-Overflakkee. Verder zijn de oesters in de aanbieding en verkoopt Visspecialist Hameeteman gegratineerde oesters, die je zelf in de oven kunt schuiven. "En vergeet onze mooie gourmetschotels niet. De schotels zijn voorzien van allerlei soorten vis, maar kunnen ook door de klant zelf worden samengesteld."

Dat vis een echte aanrader is voor de kerstdagen, zal duidelijk zijn. Wie er meer over wil weten, doet er goed aan naar de kerstproefavond op 10 december te komen. Of gewoon de zaak van Visspecialist Hameeteman in de aanloop naar kerst te bezoeken. Op de woensdag vóór kerst is er in de sfeervol aangeklede winkel een kok bezig met het bereiden van allerlei vislekkernijen.

Tot slot een aanrader voor een koude winterdag: de erwtensoep met gerookte paling uit de keuken van Visspecialist Hameeteman. Heel verrassend!