Afbeelding
Foto:

Renault presenteert nieuwe Mégane

Onder leiding van de Nederlandse designchef Laurens van den Acker draait het productoffensief van Renault op volle toeren. In de afgelopen drie jaar zijn al zes nieuwe modellen geïntroduceerd, stuk voor stuk met een aantrekkelijke vormgeving. En de zevende staat alweer te trappelen: de nieuwe Mégane!

Het model ziet er gelikt uit, met een mooie dosis sportiviteit en toch direct herkenbaar als Renault. Er is ook veel aandacht besteed aan het design van de verlichting, waardoor de Mégane ook 's avonds goed voor de dag komt. Ook niet onbelangrijk: de Mégane biedt een van de ruimste interieurs in deze klasse. Vier volwassenen kunnen uitstekend zitten en de bagageruimte in met een inhoud van 384 liter de op een na grootste in het C-segment.

Hightech

Renault levert de Mégane met veel nieuwe techniek waarmee ook de nieuwe Espace zich onderscheidt. Denk aan adaptieve dempers, vierwielbesturing, R-Link, infotainment met een prachtig beeldscherm en topklasse veiligheid. Behalve de sterk verbeterde benzine- en dieselmotoren wordt de nieuwe Mégane ook leverbaar met hybrideaandrijving (medio 2017).

De nieuwe Renault Mégane komt in het voorjaar van 2016 op de markt.