Op Afspraak!

In mijn vorige column schreef ik over het karakterweekend. Dat is ondertussen achter de rug en het was zwaar en indrukwekkend. We hebben er nagedacht over de balans tussen gezin, werk en kerk. Tijdens het weekend werden we ons ook bewust van het feit dat er binnen het bedrijf wel iets kan en mag veranderen.

Op dit moment zoeken we daarom uit of het haalbaar is om de showroom minder te openen. Op die manier willen we klanten meer aandacht geven. Dat is gek, hoor ik u denken. Klantvriendelijk willen zijn en dan de winkel dicht doen. Ja, dat klopt! Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant alle aandacht krijgt die nodig is om tot verantwoorde keuze te komen en de laatste tijd is het zo druk dat het lastig is om de klant alle aandacht te geven die ze verdienen.

Door de uitbreiding van de winkel met raamdecoratie zijn we nu al snel 1,5 tot 2 uur met een klant aan het brainstormen, als wachtende klant wordt u daar niet altijd vrolijk van. Daarom willen we klanten de gelegenheid bieden om op afspraak inspiratie op te komen doen. Op een moment waarop het voor u uitkomt. Een win-win situatie. Voor de duidelijkheid, u kunt gewoon tijdens openingstijden binnenlopen voor informatie. Maar om u direct uitgebreid te kunnen helpen kunt u het beste vooraf een afspraak maken. Binnen de openingstijden of daarbuiten.

De nieuwe openingstijden zijn waarschijnlijk geldig vanaf 1 januari. Een afspraak maken? Bel of mail gerust. Ik ontmoet u graag om in een gezellige, ongedwongen sfeer samen uw droomvloer en raamdecoratie uit te zoeken.

groet, Arco Melaard.