Start van de wintertijd

Gezelligheid, Sfeer, Vriendschap & Familie. Die woorden komen als eerste in mij op als ik denk aan de wintertijd. Het wordt nu veel vroeger donker door het ingaan van de wintertijd. Dit betekent voor de horeca meer sfeer en gezelligheid. De sfeerverlichting en kaarsen kunnen al vroeg worden aangestoken. Kortom, het wordt knus… Omdat de wintertijd is ingegaan realiseren veel mensen zich ook dat de feestdagen er weer aankomen. Hierdoor komt het familiegevoel naar boven. Al zullen sommige mensen bij de feestdagen denken: 'Shit! De schoonfamilie…' Maar dat zijn uitzonderingen, over het algemeen zijn het hele fijne dagen.

De pepernoten liggen alweer een maand in de schappen. En de Allerhande, die in deze tijd van het jaar verschijnt, staat boordevol met tips en recepten voor de feestdagen. Vroeger kwam er met kerst varkenshaas en kalkoen op tafel, nu gaat het over Beef Wellington, ganzenlever, truffel en een exclusieve Pata Negra ham, inclusief snijinstallatie. Die trend geldt ook voor de horeca, op onze nieuwe menukaart staan heerlijke herfst- en wintergerechtjes. De voorraad met rode wijn is flink uitgebreid. Wie wil er nu niet een heerlijk glas Rioja drinken bij de open haard, met een plank Pata Negra?

Omdat het buiten steeds frisser en kouder wordt wil je het haardvuur zien branden zien, de warmte voelen en de geur van brandend eikenhout en dennenappels opsnuiven. De voorbereidingen voor kerst zijn bij Werelds in volle gang. Een bijzondere aankleding verzorgen en een heerlijk kerstmenu samenstellen. Al kan er tijdens kerst ook gewoon van de menukaart worden besteld. We hebben er zin in om een echt feest te maken van de kerstdagen. Beide dagen is Werelds volledig geopend en bent u van harte welkom. Reserveer wel op tijd...
www.werelds.nl