Beweeg je winterdip weg!

Veel mensen zullen herkennen dat sporten en actief leven in de zomermaanden vaak gemakkelijker gaat dan in de winter. Tijdens de koude en donkere dagen is de drempel hoger om na het werk of dagelijkse bezigheden toch nog een keer de deur uit te gaan om te sporten. Fitnessen in de buurt is dan een oplossing!

Positieve effecten
Naast dat sporten goed kan werken bij een winterdip of winterdepressie, zijn er natuurlijk nog veel meer positieve effecten.
1. Verkleining van de kans op overgewicht en obesitas.
2. De bloeddruk en cholesterol worden verlaagd.
3. De kans op ouderdomssuikerziekte neemt af.
4. Het verkleint de kans op de ontwikkeling van osteoporose.

Trainingstips

Fit & Fysio Dirksland staat voor verantwoord bewegen. De medewerkers van Fit & Fysio staan ook klaar voor mensen die niet kunnen sporten vanwege lichamelijke klachten. Door gerichte oefeningen kunnen de klachten verminderen of kan er beter worden gefunctioneerd met de lichamelijke klachten.

Het uiteindelijke doel is dat cliënten actief en sportief leven. Om dit te ondersteunen worden er verschillende vormen van fitness aangeboden, met en zonder begeleiding. Kom gratis meedoen met een proefles! Meld u aan via telefoonnummer 603938 (liefst tussen 8.30 en 11.30 uur) of info@fitenfysiodirksland.nl.