Afbeelding
Foto:

Sfeervolle, natuurlijke en functionele raamdecoratie

Wit en licht wonen

Wist je dat de lichtinval veel invloed heeft op de sfeer in huis? Wat je voor de ramen hangt is dus toongevend voor je interieur. Gelukkig is er volop keuze uit systemen, stoffen en kleuren. Daarmee is er voor elke ruimte in huis een geschikte oplossing.

Al die oplossingen hebben één ding gemeen: dit seizoen zijn ze wit. Door alle indrukken die we dagelijks opdoen – buiten of achter een computerscherm – gaan we thuis op zoek naar rust. Die vind je in wit: het symbool voor puurheid en sereniteit. En voor een kleur die eigenlijk geen kleur is, zijn er bijzonder veel varianten. Wat dacht je van whitewash, kalk, parel of melk? Of is eierschaal meer jouw kleur? Helemaal hip is om al die verschillende tonen te combineren: zo ontstaat een mooie, spannende gelaagdheid.

Prachtige filtering

Witte raamdecoratie bevordert een fijne ambiance binnenshuis. Die combineer je met functionaliteit door te kiezen voor verticale jaloezieën. In gesloten toestand geniet je van optimale privacy, als ze open zijn zorgen ze voor een prachtige filtering van zonlicht. Jaloezieën zijn er in verschillende materialen – textiel, aluminium en kunststof – dus er is voor ieder wat wils. Combineer ze met woonaccessoires in wit of lichte pasteltinten en natuurlijke materialen zoals marmer, wol, blank hout en vlas.

Afbeelding