Afbeelding
Foto:

Kinderen

Ruitjes

De Schotse ruit, maar ook andere ruitenpatronen zijn deze winter een populaire print. Natuurlijk staat zo'n ruitje leuk op een blouse, maar dit mag ook in een andere vorm als een jas, tas, rokje of een broek. Om de outfit uniek te houden is het leuk om het geruite item te combineren met een andere, contrasterende stof. Denk hierbij aan een simpele spijkerstof, maar ook wol of nepbont kan prima.

Dierenliefde

Een paar seizoenen geleden barstte de dierenliefde op kinderkleding los. Dat waren eerst vogeltjes als papagaaien en zwaluwen, maar inmiddels hebben de uilen en vossen succes. Ze zijn werkelijk overal aanwezig: op rompertjes, shirtjes, vestjes en zelfs schoenen. Om een beetje in de natuursferen te blijven combineer je deze print met okergeel, roestbruin en zeegroen.

Aart Simons vertelt: "De dierenprint zou ik combineren met bovenstukken als vestjes en truitjes van zachte, harige materialen."

Om door een ringetje te halen

De volwassenmode wordt steeds netter, en de kindermode volgt die in de kielzog. Kinderen mogen komend seizoen gezien worden in keurige jurkjes met hoge kraagjes, colbertjes en mooie pantalons. Bang dat je kind een mini-me wordt? Maak de outfit dan speels door felgekleurde details erin te verwerken, zoals een knalgele maillot, rood t-shirt of felgekleurde broek.

Afbeelding