Afbeelding
Foto:

Vrouwen

Spijkerbroek met wijde pijpen

De spijkerbroek met wijde pijpen (oftewel de flare) is een slimme aankoop deze winter, want je gaat er in heel 2016 nog plezier aan beleven. De flare is bezig aan een comeback die in de loop van 2016 doorzet. Niet alleen daarom is deze broek een aanrader. Dit model geeft de illusie van lange benen, en dat effect wordt versterkt in combinatie met een hoge taille en pumps. Combineren is met deze broek een eitje, want hij heeft niet meer nodig dan een simpele blouse of shirt.

Klokrok

Hij is al een tijdje te vinden in het modebeeld, de klokrok. Maar toch blijft het een aanrader. Deze winter gaat de rok op chique. Draag 'm bijvoorbeeld met een parelketting, een vestje en een stel chique laarzen. Maar ook als netjes niet jouw stijl is kan de klokrok een goede aanvulling zijn op je garderobe: ook met sneakers en een sweater combineert hij uitstekend.

Rianne van den Bos vertelt over de rok: "Ik vind het een zwierig, vrouwelijk kledingstuk. Ik zou klanten adviseren de rok te combineren met een kort jasje of vestje dat de taille accentueert."

Suikerzoet

Je zou er bijna kiespijn van krijgen, zo zoet zijn de kleuren deze winter. Denk maar aan de kleuren van marshmellow, carrot cake en praline. Deze kleuren doet het vooral goed op kleding van een stevige stof zonder rushes of andere poespas, anders wordt het wel èrg schattig.

Afbeelding