Arjo de Korte (r.) en Dennis Vroegindeweij voor de Optie1 winkel op D'n Diek in Middelharnis. Foto: Hans Villerius
Arjo de Korte (r.) en Dennis Vroegindeweij voor de Optie1 winkel op D'n Diek in Middelharnis. Foto: Hans Villerius Foto: Hans Villerius

Optie 1: Alle netwerken onder één dak!

MIDDELHARNIS – Voor Arjo de Korte heeft de wereld van de mobiele telefonie weinig geheimen meer. Van huis uit is hij ermee opgegroeid, doordat zijn vader Bram hierin al vanaf 1991 actief was. Eerst kleinschalig, vanuit het woonhuis, maar met ingang van 1997 officieel. De naam ATI-Telecom voor de destijds aan de Berkenlaan gevestigde telefoonwinkel zal velen nog bekend in de oren klinken. In 2005 verhuisde deze winkel naar het Beneden Zandpad, sloot zich in 2008 aan bij winkelketen Optie1 en is sinds 2012 gevestigd aan Zandpad 70, niet meer onderaan maar óp D'n Diek. En het is intussen niet meer Bram die de winkel runt, maar Arjo.

Door Hans Villerius

De overstap naar Optie1 is een goede zet geweest, zegt Arjo. Optie1 is een keten van onafhankelijke telecomwinkels met een netwerk van ruim zeventig winkels in Nederland. Daardoor heeft Arjo een grote inkooporganisatie achter zich staan en een grote slagkracht op het gebied van inkoop en service. Maar ook levert zijn Optie1 winkel vrijwel alle telefonienetwerken en kunnen klanten er terecht voor een verscheidenheid aan abonnementen: KPN, Vodafone, T-mobile, Telfort, Hollands Nieuwe, Ben, Tele2 en Yes Telecom. Niet alleen voor particulieren maar ook voor zakelijke klanten kan Optie1 veel betekenen. Ook verzorgt het bedrijf aanvragen voor vaste telefonieaansluitingen. Naast abonnementen levert Optie1 alle merken telefoontoestellen, al of niet met abonnement. De meest gangbare heeft hij op voorraad in de winkel, wat er niet ligt kan Arjo gewoon bestellen. En natuurlijk ook een groot assortiment accessoires, van telefoonhoesjes tot oordopjes, in allerlei soorten, kleuren en maten. Samen met medewerker Dennis Vroegindeweij helpt Arjo zijn uitgebreide klantenkring graag en onderscheidt hij zich duidelijk op het gebied van serviceverlening, onder andere door het geven van duidelijke uitleg, het overzetten van gegevens van het ene toestel naar het andere en een uitstekende en snelle garantieservice. Wie meer wil weten kan kijken op www.optie1middelharnis.nl.