Afbeelding
Foto:

Beefer Grill populair bij Steak-liefhebbers

Altijd al zelf uw eigen steak perfect willen grillen in 'New York Steakhouse-kwaliteit'? Dat kan met de Beefer Grill, het Duitse 'Hochtemperaturwunderding'. Ideaal voor in de buitenkeuken. Dit apparaat wordt maar liefst 800 graden, dat is de perfecte temperatuur om mooie stukken steak te 'broilen'.

Broiling wil zeggen dat het vlees bij zeer hoge temperatuur en bovenverhitting supersnel dicht geschroeid wordt. Dat zorgt voor een heerlijk gekarameliseerde en krokante korst. Het fenomeen is ongekend populair in de USA en is ook in Nederland met een opmars bezig. Doordat het vlees wordt dichtgeschroeid worden de vleessappen opgesloten en is de korst dun en lekker. Volgens kenners zorgt bereiding van bijvoorbeeld een stuk Bavette in de Beefer Grill voor een fenomenale smaak.

De Beefer Grill heeft een handzaam formaat en een vriendelijk investeringsniveau. Het apparaat is makkelijk in gebruik en werkt op propaangas. Een handig apparaat voor in de (buiten)keuken, op het terras en ook voor catering en horeca.

Kijk voor instructiefilmpjes en om de Beefer Grill te bestellen op www.beefer.org.

TIP!: Like de Facebookpagina op: www.facebook.com/beefernederland