Het leukste bedrijfsuitje!

Met een RIB/powerboot het water op

Het merendeel van de lezers van Over Flakkee viert nu vakantie, maar straks staat de organisatie van het bedrijfsuitje weer op de agenda van veel bedrijven. In Stellendam is een bedrijf gevestigd dat al bijna 10 jaar specialist is in adrenaline-verhogende evenementen!

Of het nu gaat om een personeelsfeest (bedrijfsfeest), een compleet verzorgde incentive, teambuildingssessie of een origineel vrijgezellenfeestje. Dolphin Events uit Stellendam is uw partner om er een onvergetelijke dag van te maken. Al sinds 2006 weten ze bij Dolphin Events dat een arrangement vaak maatwerk is en gaat het bedrijf samen met de klant aan de slag om er een mooie dag van te maken.

Met de professionele RIB/powerboten gaat het net zo makkelijk vanuit Rotterdam of Stellendam de Noordzee op naar Scheveningen of Oostende. Populair zijn de bedrijfsuitjes waarbij het personeel lekker gaat varen in de Rotterdamse haven, op het Haringvliet of voor de Brouwersdam in combinatie met een lekkere barbecue en bijvoorbeeld strandactiviteiten. Sinds 2010 heeft Dolphin Events ook RIB/Powerboten in Düsseldorf varen, vanaf de Duitse stad varen de razendsnelle boten over de Rijn en laten de passagiers de stad zien op de meest spannende manier.

Locaties

Dolphin Events organiseert RIB-Adventures en events door geheel Nederland, maar de "thuishavens" zijn Rotterdam, Stellendam, Scheveningen, Muiden en sinds 5 jaar ook Düsseldorf. Als u op zoek bent naar een originele en leuke manier om uw evenement, teamuitje of een bezoek aan één van bovenstaande steden een extra 'boost' wil geven is de Dolphin RIB-Adventure iets voor u. Al de boten kunnen met een trailer worden vervoerd, daardoor zijn vrijwel alle locaties in Nederland en daarbuiten mogelijk.

www.dolphin-ribs.com/nl/
www.facebook.com/DolphinEvents
Telefoon: 0187 - 499 341
E-mail: reserveringen@dolphin-ribs.com