Afbeelding
Foto:

Stijlvol op vakantie (eps toevoegen met koffer uit de map)

Om er op vakantie een beetje modieus bij te lopen is het van belang om de koffer(s) goed in te pakken. Dan past er meer kleding in en kan je op vakantie vaker wisselen en kledingstukken combineren. Vijf handige tips om zoveel mogelijk kleding mee te kunnen nemen...

1. Maak een lijst
Schrijf op wat je nodig hebt en leg dit klaar voor je gaat inpakken. Je kunt ook een gepersonaliseerde meeneemlijst van internet downloaden. Zo vergeet je niks en hoef je niet op het laatste moment nog allerlei spullen in je koffer te proppen.

2. Rol op
Opgerolde kleding bespaart ruimte én zorgt ervoor dat je outfits ongekreukt uit je koffer komen. Dubbel handig dus!

3. Selecteer op schoenen
Schoenen nemen veel ruimte in, dus maak een strenge selectie. Meer dan een paar goede comfortabele schoenen, slippers en chique schoenen voor een etentje heb je in principe niet nodig. Vul je schoenen vervolgens met sokken en ondergoed.

4. Lees digitaal
De echte boekenwurm kan niet zonder een e-reader. Zo heb je altijd genoeg te lezen, zonder kostbare ruimte en kilo's kwijt te zijn aan papieren leesvermaak.

5. Kies voor klein
Neem kleine reisflesjes mee met shampoo, conditioner en bodylotion. Grotere hoeveelheden zijn vaak overbodig: zeker als je in hotels overnacht staan daar genoeg doucheproducten klaar.