Afbeelding
Foto:

Op Toppershoedje is deze zomer van alles te beleven

Op het recreatiepark Toppershoedje worden in de zomervakantie allerlei activiteiten georganiseerd. Het leuke is dat toeristen die ergens anders verblijven en eilanders ook gewoon welkom zijn. Drie evenementen op het vakantiepark die je niet mag missen deze zomer.

RCN Voetbalclinics

Hoe trainen echte profvoetballers? Deze zomer leert de jeugd de beste trucs en technieken van VZ Sport-trainers Sieme Zijm en Pascal Bosschaart. In samenwerking met RCN Vakantieparken geven de spelers in juli en augustus speciale driedaagse trainingen op een aantal RCN Vakantieparken. Op RCN Toppershoedje vinden deze clinics plaats van 14 – 16 juli en van 4 – 6 augustus. Naast de voetbaltrainingen krijgen de deelnemers veel extra's, waardoor de workshop bijna gratis is! Kijk voor alle data, locaties en het aanmeldingsformulier op www.rcn.nl/voetbalclinic.

Summerparty

Zaterdag 25 juli is er vanaf 20.00 uur een gezellige summerparty. De band Three/Third XL speelt covers van bekende nummers.

Grote Summerfair

Op dinsdag 28 juli is er vanaf 12.00 uur een grote Summerfair met diverse kinderactiviteiten en een optreden van Shantykoor Buitengaats.

<Kader>

Zaalverhuur 'de Topper' – Ideaal voor uw feest of bijeenkomst!

Iedere dag mogelijk van oktober t/m maart. € 175,- per dag. (eigen verzorging)
Tot max. 125 personen. Bar, audio installatie, statafels etc. beschikbaar!
Op het park zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden voor de gasten!
Volledige verzorging ook mogelijk. Bel of mail gerust voor meer informatie!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding