Afbeelding
Foto:

Surf, Sail, Jump, Sup, Shop, Eat & Sleep!

Puur plezier op en rondom het water bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam, hét watersportparadijs midden op de Brouwersdam. Het hele jaar door is het centrum dagelijks geopend voor windsurf- & zeillessen, verhuur van materiaal & boten en bodysliden van de Waterjump. Geniet in het gezellige restaurant of op het terras aan het water van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Neem een kijkje in surfshop! En wat dacht u van een verblijf in de sfeervolle beachlodges?

In de zomervakantie zijn er allerlei toffe clinics en gave events.

Juli & augustus:
Elke woensdag van 10.00 – 11.00 uur. Yoga aan het water i.s.m. Bellatrix van Yogastudio Ouddorp.
Elke zaterdag van 13.00 – 14.30 uur SUP-clinic en van 15.00 – 16.30 uur een clinic Longboarden.

08 juli & 12 augustus
Bootcamp & Relax! Hele gezellige avond met live music op het terras, waarbij je ook nog sportief kan zijn door mee te doen aan de bootcamp!

21 juli, 04 & 18 augustus
Sunset Waterjump Clinic. Leer tijdens deze clinic adembenemende sprongen maken in het Grevelingenmeer met op de achtergrond de ondergaande zon..

25 juli
Chicky clinic; Speciaal voor de dames! Sun, Surf & Chill, improve your skills and have a great time! www.chickyclinics.com

31 juli
Secret Yoga; Yoga op een toplocatie (maar waar? blijft geheim). Een spannende yogales met super leuke verrassingen.. een vuurkorf, fakkels en goed gevulde picknickmanden met hapjes en drankjes gaan allemaal mee. Geef je op en beleef een avond om niet te vergeten!

September & Oktober:
02 t/m 06 september: Surfwedstrijd WK Kona Klasse. www.konawindsurfworlds.com

19 september
Triathlon SPLASH; van 13.30 – 16.00 uur, bodysliden van de waterjump, suppen & zwemmen. Leeftijd: minimaal 10 jaar, deelname is gratis.

07 t/m 11 oktober
DAM-X EVENT; European Freestyle Windsurfing Championship. Hét event waar de professionele windsurf atleten strijden voor de Europese Titel! Met side events om de sport te beleven, lifestyle, music, DAM X-Perience funrace, Friday Night Event, boardsport market, party, watersports & more. www.dam-x.com

09 oktober
FRIDAY NIGHT EVENT; Een bijzondere avond tijdens DAM-X met diverse boardsport shows, Stand up Paddle night tour for Charity, Tow in night contest, Chill out area with Music & Drinks and many more. www.dam-x.com.

Alle clinics, activiteiten & events vinden plaats bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam. Voor meer informatie of aanmelden kijk op www.brouwersdam.nl of bel +31 (0)111 671480

Kader:

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam; het Mekka voor watersportliefhebbers.

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam
Ossenhoek 1, 3253 MH Ouddorp
+31 (0)111 671480
info@brouwersdam.nl
www.brouwersdam.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding