Afbeelding
Foto: Wim van Vossen Fotografie

Warm familiegevoel

Werelds aan het Strand is geopend

"Een wereldse beleving!" "Het diner was heerlijk!" "Mooie plek aan het water!" Dat zijn reacties van gasten op Tripadvisor over Werelds aan het Strand. De beachclub aan de Grevelingen opende donderdag 4 juni voor het eerst haar deuren. Werelds aan het Strand is uniek door de combinatie van luxe en betaalbaarheid.

Saint Tropez, Miami en Ibiza. De nieuwe beachclub roept direct associaties op met deze bekende badplaatsen. De strand- en restaurantbeleving is on-Nederlands. Gasten genieten hier in alle vrijheid van de prachtige omgeving, de uitgebreide service en natuurlijk elkaars gezelschap. Werelds aan het Strand richt zich op iedereen die prijs stelt op luxe en kwaliteit, zonder er de hoofdprijs voor hoeven te betalen. Chique, maar toch toegankelijk. De sfeer laat zich het beste omschrijven als een warme familiegevoel.

In de keuken van Werelds aan het Strand worden ingrediënten uit verschillende culturen gecombineerd. Het menu is geënt op de Fusion Cuisine. Om een authentieke culinaire beleving te bieden, is er voor de gerechten inspiratie geput uit wat de natuur in de directe omgeving te bieden heeft. Lokale zeevruchten als kreeft, oesters, scheermessen, kokkels en mosselen kenmerken dit gebied. Ze staan bovendien wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit. Naast lokale zeevruchten zal ook lokaal gevangen vissen een hoofdingrediënt zijn voor de gerechten van Werelds aan het Strand. Alles vers, puur en eerlijk. Executive Chef Joost Maarschalkerweerd voegt er Aziatische elementen aan toe, waardoor de gerechten speels en uitdagend van karakter zijn. Het verrassen van de gast vinden ze belangrijk bij Werelds aan het Strand.

Het menu verandert met de seizoenen mee; in de zomer zijn de gerechten licht en fris en in de winter staan er bijvoorbeeld verse erwtensoep op de kaart. Naast alle bijzondere hapjes en gerechten wordt er een ruim assortiment aan warme en koude dranken aangeboden. Gasten genieten van barrista koffie, gezet van vers gemalen koffiebonen, een overheerlijke Chinese thee of een spannende cocktail. De wijnkaart biedt met meer dan vijftig soorten wijnen uit diverse landen en wijngebieden een meer dan ruime keus.

De menukaart is gevarieerd. Denk aan: Grevelingse oesters met sjalotjes, azijn en citroen. Californiarolls gevuld met krab en avocado. Black Angus bavette met gepofte aardappels, rode biet en truffeljus. Kreeftensoep met cognac en een proeverij van bijzondere tapas. Stuk voor stuk bijzondere gerechten die een indicatie geven van de gerechten die in de beachclub worden geserveerd.

Het interieur is stoer, sober en sfeervol. De betonvloer met natuurstenen en rotsachtige leisteen oogt robuust en warm en wordt geflankeerd door twee houtgestookte openhaarden. Overal zijn consequent ton-sur-ton natureltinten gebruikt. Boven de stoer vormgegeven bar hangen zes grote koperen biertanks met een capaciteit van duizend liter per stuk. Verder zijn er onder de twee trappen die naar de vide leiden, twee geconditioneerde glazen wijnkelders gebouwd met elk ruimte voor vierhonderd flessen wijn.

Werelds aan het Strand is niet alleen een plek om te relaxen met vrienden, familie of kennissen. Het is ook de perfecte locatie voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardagsfeest en zakelijke activiteiten, zoals workshops, bedrijfsborrels en meerdaagse meetings. Werelds aan het strand maakt onderdeel uit van het nieuwe beachresort Punt-West. Dat maakt het mogelijk om te overnachten in een hotelkamer of luxe villa. Er is ook een grote jachthaven, watersporters kunnen vlakbij de beachclub aanmeren. Ook aan mensen die geen eigen boot hebben is gedacht. Er zijn boten te huur en ook een rondvaart behoort tot de mogelijkheden.

De locatie van Werelds aan het Strand op het terrein van het Punt-West Hotel & Beachresort en de hoogwaardige uitstraling wekken al snel de indruk van exclusiviteit bij potentiële gasten. Werelds aan het Strand benadrukt daarom juist graag dat zij erg toegankelijk zijn. Zowel de prijzen als de attitude zijn casual en toegankelijk voor iedereen. In de beachclub wordt een warm familiegevoel nagestreefd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding