Klaar voor de zomer

Na een wisselend voorjaar wil het nog niet echt vlotten met de zomer. Dat betekent voor de horeca een slechte start van het zomerseizoen. De terrassen hebben dit voorjaar tot nu toe nog maar weinig omzet gescoord. Niet alleen de horeca merkt het in de portemonnee als het kwik laag blijft. In supermarkten en slijterijen is op hete dagen de rosé niet aan te slepen, die hebben we nog niet gehad, dus valt de verkoop van de 'zomerdrank' tegen.

Het is wat mij betreft dus de hoogste tijd dat het definitief zomer wordt. Dat is goed voor de horeca, goed voor verkopers van zomerse spullen en voor ons 'nationaal humeur'. Want als de zon schijnt lijkt iedereen opeens een stuk vrolijker. Nu kan mijn humeur de laatste de weken sowieso niet stuk. Vorige week is ons nieuwe restaurant Werelds aan het Strand geopend. Daar ging een intensieve periode aan vooraf. We zijn in twaalf weken van nul naar een compleet draaiend restaurant gegaan. De weken zaten propvol met overleggen, samenstellen van de menukaart, opening organiseren, en nog veel meer. Heel gaaf was het trouwens om een paar keer een groep gasten uit te nodigen om het restaurant gratis te testen. Met hun feedback hebben we de laatste puntjes op de 'I' gezet. Nu is het dan eindelijk zover. We zijn echt open en alles draait op volle toeren. We zijn helemaal klaar voor de zomer. De zon kan het feest compleet maken!

Ps. Iedereen is natuurlijk van harte welkom in ons nieuwe restaurant. Let op: Om teleurstellingen te voorkomen is zowel lunchen als dineren heel de maand juni alleen mogelijk na een reservering. Bel hiervoor naar 0187-745020.