Afbeelding
Foto:

Back to basic

Multifunctioneel meubel voor in het hele huis

De Scandinavische woonstijl is bekend van de functionele meubels, industriële accenten en de kleur wit. Dit seizoen wordt daar een opvallend meubel aan toegevoegd: de stellingkast.

Misschien ken je 'm nog van vroeger: de stalen stellingkast, onmisbaar in fabrieken en opslagruimten. Geen blikvanger, maar een functioneel meubel. Anno 2015 is dat veranderd: in de Scandinavische stijl zijn meubels met een functie vooral ook erg mooi. Staal is (deels) vervangen door hout, waardoor de stellingkast is geëvolueerd tot mooi én multifunctioneel meubel.

Uitbreiden en aanpassen
Een extra voordeel van de moderne stellingkast? Hij is makkelijk uit te breiden en aan te passen aan elke ruimte. Gebruik 'm in de keuken zet het mooiste servies en keukengerei erin, of maak er een stijlvolle voorraadkast van met hippe weckpotten. Maar eigenlijk komt dit meubel overal in huis goed tot z'n recht. Fashionista's gebruiken de stellingkast als extra kledingrek, voor studenten doet hij dienst als bureau. En wie gewoon gauw wat extra bergruimte nodig heeft, kiest voor dit meubel als pop-up opberger.

Alleskunner
Wil je een net wat slimmer exemplaar? Voorzie de stokken van je stellingkast aan de bovenkant van gleufjes: perfect om een theedoek of zelfs jas aan op te hangen. Want óók in de hal is deze alleskunner op z'n plek!

Afbeelding