Afbeelding
Foto:

Van harte welkom bij

Inspiratiecentrum Grevelingen

Inspiratiecentrum Grevelingen is een nieuw bezoekerscentrum op de Brouwersdam. In het centrum informeren we je over de Brouwersdam, Voordelta, de omliggende natuur en de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Maar ook over de vele leuke (watersport) activiteiten die het gebied jong en oud te bieden heeft. De Brouwersdam bruist.

Kom je op ons feestje?

Vrijdag 1 mei en zaterdag 2 mei nodigen we je uit om te vieren dat het Inspiratiecentrum Grevelingen geopend is. Speciaal voor de kinderen zijn er op vrijdag 1 mei een aantal leuke activiteiten, zoals een Kids of Steel Run. Tijdens een uitdagend parcours moeten kinderen elkaar helpen bepaalde obstakels te passeren en/of te beklimmen. Inschrijven is mogelijk vanaf 13:00 uur bij de receptie van Inspiratiecentrum Grevelingen. De eerste 'run' start om 15:00 uur. De dag wordt afgesloten met een spetterende schuimparty. In de middag zullen er ook themafiguren van Port Zélande aanwezig zijn om de kinderen te vermaken.

Zaterdag 2 mei

Op zaterdag 2 mei verrassen we je met een streekmarkt met producten van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Vissers, tuinders, boeren en andere streekproducenten presenteren en verkopen de heerlijkste producten. Maar ook de strandpaviljoens, watersport- en surfscholen en organisaties die veel voor de eilanden betekenen zoals Stichting Zuidwester, het Watersnoodmuseum en RTM zijn aanwezig. Tijdens het gehele evenement is er ook live muziek aanwezig en spelen er diverse bands. Een speciaal picknickpark om te genieten van het uitzicht, de omgeving, de muziek of de streekproducten maken het feest compleet.

Inspiratiecentrum Grevelingen zal van 1 mei t/m 15 september elke dag geopend zijn.

Ma t/m do 10:00 – 18:00 uur
Vr + Za 10:00 – 21:00 uur
Zo 12:00 – 18:00 uur

Afbeelding
Afbeelding