Afbeelding
Foto:

Wie de schoen past…

Vier trends voor een veelzijdig voorjaar

Een zomerse schoen is dit jaar zó gevonden. Ga je voor pointy toes, metallic kleuren, hoge hakken of vrolijke kleuren?

Pointy toes
Slank, verfijnd en supervrouwelijk: de smal toelopende neus is de trend voor komend seizoen. Je vindt 'm terug in heel veel modellen, van ballerina's en lage schoenen tot kitten heels en hoge hakken. Pointy toes zijn het populairst in nude en zwart én in combinatie met een elegant enkelbandje.

Metallic kleuren
Zilveren schoenen waren tot voor kort alleen geschikt voor rode lopers of chique feestjes, maar dit voorjaar mag iedereen aan de kosmopolitische schoen. Wordt het een futuristische sandaal of toch een coole instapper? Gecombineerd met een simpel wit T-shirt heb je een moderne, cleane look!

Hoge hakken
Dit seizoen bepalen minimalistische ontwerpen het straatbeeld, maar wél met hoge hakken. Chunky blokhakken, prachtige pumps en sandalen met een hakje… Krachtig en elegant door hun eenvoud en strakke vormen. Houd je meer van grafische prints? Ook dan zit je goed: er zijn volop gestreepte hakken in de winkels te vinden.

Zomerse kleuren
Maak elke dag opnieuw een statement met felle kleuren en bijzondere details. Daarmee ziet het leven er opeens een stuk rooskleuriger uit. Ook onverwachte combinaties mogen, want deze trend draag je speels en met een knipoog. Match die kobaltblauwe schoenen dus gerust met een knalgroene jurk!