Afbeelding
Foto:

De voordelen van een Bora afzuigsysteem

Het Bora principe is simpel: Kookwasem en -geurtjes laten we niet eens opstijgen maar zuigen het meteen weg waar het ontstaat: direct bij het kookveld, direct uit de pan, braadslee, koekenpan of grill. Dat is geen magie maar toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer. We gebruiken hiervoor eenvoudig een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookwasem. De voordelen van Bora op een rij:

Vrij zicht

BORA bevrijdt u van de dwang van conventionele wasemafzuigkappen. Geen hoeken en randen ter hoogte van uw hoofd waaraan u zich kunt stoten. Geen gebukte houding tijdens het koken. Geen storende wasem in het zicht – of op uw bril. Geen beperkingen van uw gezichtsveld. Vooral bij open keukens staan koks en kokkinnen dankzij BORA niet meer buitenspel maar kunnen zij deel uitmaken van de gastvrijheid.

Rust

Herrie veroorzaakt stress. Een wasemafzuigkap maakt veel herrie, ruim 70 decibel. Dit is duidelijk te veel en veroorzaakt onnodige stress. BORA is daarentegen tijdens het koken en bakken nauwelijks te horen. Dat zorgt ervoor dat u lekker rustig kan koken en kan kletsen met andere mensen in de keuken.

Klimaat

Hoe verder de kookwasem moet trekken voordat het wordt afgezogen, hoe meer de geur- en vetdeeltjes zich in de ruimte kunnen verdelen, op meubels kunnen neerslaan en in textiel kunnen binnendringen. Met BORA is dit definitief verleden tijd. De tijdens het koken vrijkomende vetdeeltjes verdelen zich niet meer in de ruimte maar worden in het roestvrijstalen vetfilter opgevangen.

Kwaliteit

Wanneer het om de kwaliteit van onze producten gaat, is alleen het beste goed genoeg. Hoogwaardige materialen die garant staan voor een goede functionaliteit en lange levensduur worden gecombineerd tot een premiumsysteem zonder compromissen. Alle zichtbare metalen delen van de BORA kookveldafzuiging zijn bijvoorbeeld gemaakt van zuiver roestvrij staal. Hiermee heeft u lang plezier van BORA.

Kom Bora beleven en testen bij Tieleman Keukens.