Afbeelding
Foto:

Onweerstaanbaar

Peugeot 308 met 14% bijtelling

Ook dit jaar heeft Peugeot een bijzonder aantrekkelijk aanbod voor de zakelijk leaserijder. De Peugeot 308 vijfdeurs is immers leverbaar met 14 procent bijtelling. En hij is er ook als extra rijk uitgeruste Blue Lease Executive. Een lage fiscale bijtelling is voor veel leaserijders tegenwoordig het belangrijkste 'koopargument'.

Tot de speerpunten van de Peugeot 308 Blue Lease behoren de BlueHDi-dieselmotoren, die voldoen aan de Euro 6-normen. De hoogwaardige motortechnologie beperkt de uitstoot van stikstof met 90 procent en stoot bijzonder weinig CO2 per kilometer in de lucht. Dat resulteert in een fiscale bijtelling van slechts 14 procent op de vijfdeurs Blue Lease 1.6 BlueHDi 120 en Blue Lease Executive 1.6 BlueHDi 120. Beide dieselversies produceren een CO2-uitstoot van 82 gram per kilometer. De netto bijtelling begint bij 126 euro per maand.

Wie kiest voor de Blue Lease Executive mag rekenen op een auto met touchscreen-navigatie, Connect SOS, een glazen panoramadak, parkeerhulp voor en achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getinte achterste zijruiten. Extra comfortabele stoelen zijn optioneel.