Er wordt meer gebouwd. Gelukkig maar!

Wanneer ik terugkijk op de afgelopen periode, dan springt voor mij het jaaruitje eruit. Een leuke, gezellige middag op het water. Prachtig weer, een gezellige sfeer en een lichte competitie tussen de boten... Het uitje voor VBGO-leden is 's avonds heerlijk afgesloten op het terras bij Brasserie 't Vingerling. Voor herhaling vatbaar!

Inmiddels zijn de eerste najaarsstormen, met regen en onweer al over ons heengegaan. De zomer lijkt soms al voorbij en de herfst kondigt zich langzaam aan. Elk jaargetijde heeft zo zijn charme.

Voor u ligt het nieuwe VBGO magazine, dat deze keer in het teken staat van de bouwsector. De bouw is een belangrijke bedrijfstak op ons mooie eiland en draagt bij aan de groei van onze lokale economie en werkgelegenheid. Heel voorzichtig trekt de economie weer aan en er wordt weer meer gebouwd. Gelukkig maar.

Vele plannen liggen al klaar op de tekentafels en er zijn nog volop plannen die momenteel nog in de 'denkfase' zitten. Niet alles zal haalbaar zijn en dat hoeft ook niet, als de beste en mooiste plannen maar uitgevoerd worden. En dan bij voorkeur met de lokale bedrijven!