Afbeelding
Foto:

HISWA 2015

Op 11 maart 2015 gaat het nieuwe watersportseizoen van start tijdens het grootste watersportevenement van Nederland, de HISWA Amsterdam Boat Show. Met acht werelden valt er voor iedere watersporter veel te zien en te beleven. Van bootaccessoires tot surfboards, van onderhoudworkshops tot zeilclinics en van navigatieapparatuur tot watersportkleding. En niet te vergeten de honderden sloepen, open zeilboten, daysailers en sportboten die doorgaans hetzelfde seizoen nog het water op kunnen. Dit jaar zal de 60e editie plaatsvinden van 11 tot en met 15 maart 2015.

Handige indeling in acht werelden

Om het overzichtelijk te maken, is de HISWA ingedeeld in acht werelden. Van HISWA Zeilen, met de open zeilboten, daysailers, klassenorganisaties, vaarscholen tot de motorboten, Ribs en buitenboordmotoren in HISWA Speed. HISWA Sloep biedt het grootste aanbod van sloepen en weekenders in Nederland. En in de wereld van HISWA Unique is een tentoonstelling ter ere van de 60e HISWA editie te bezichtigen. De nieuwste bootaccessoires, onderdelen en onderhoudsproducten voor elk type boot zijn te vinden in HISWA Onderdelen & Accessoires.

Speciale aandacht voor de jeugd (t/m 16 jaar gratis)

Dit jaar kan je voor het eerst ervaren hoe het eraan toegaat op een zeilschool, wat je kan verwachten en hoe zo'n zeilschool er nou uitziet. Voor wie op de beurs meteen tot actie wil overgaan kan een poging wagen in het aparte SUP-bassin of op de skimboardbaan.

Na het succes van vorig jaar is HISWA Klassiek weer aanwezig met prachtige klassieke boten, onderdelen, accessoires en behouds- en klassen organisaties. En in HISWA Shop zijn alle denkbare watersportspullen te koop en veel scherpe beursaanbiedingen.

HISWA Funsport

De wereld van HISWA Funsport laat alles zien op het gebied van wind-, kitesurfen, Stand Up Paddling (SUP), wakeboarden en wordt dit jaar nog groter. Zowel voor de beginner als de doorgewinterde funsporter.

Innovatie & Primeurs

Op het HISWA Innovation LAB komen innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen samen. Ook zijn daar de geselecteerde producten voor de HISWA Product van het Jaar verkiezing te zien. Daarnaast is het een unicum dat alle geselecteerde zeil- en motorboten voor de HISWA Boot van het Jaar verkiezing genomineerd en eveneens op de beursvloer te bezichtigen zijn.

Paviljoens, lezingen, workshops en clinics

Voor de zeilers is er een Daysailer paviljoen. Er is een Elektrisch Varen paviljoen, een Visboten paviljoen en een Vakantiepaviljoen. Het Zeiltheater is dé ontmoetingsplek voor zeilers met interessante lezingen, reisverhalen en bijzondere anekdotes. Voor de klussers is er het Onderhoudspaviljoen en het Demoplein, met talloze workshops over onderhoud, bouw, motoren en uitrusting. Het Veiligheidseiland biedt alle informatie over veiligheid op en rond het water. En uiteraard zullen ook de Meteoclinics niet ontbreken.

www.hiswarai.nl

Afbeelding
Afbeelding