Afbeelding
Foto: Jaap Peeman

80-jarig Mannenkoor 'Ons Koor' geeft concert in Emmaüskerk

MIDDELHARNIS - Op 7 november 2015 heeft Mannenkoor 'Ons Koor' zijn 8e decennium gevierd en daarbij werd groots uitgepakt. Topmusici als het Strijkersensemble Erasmus Consort, Hoboïst Han Kapaan en Sopraan Linda Vink ondersteunden dit concert dat gehouden werd in de grote of St. Michaëlskerk in Middelharnis.

80 jaar muziekhistorie uit het genre van Mannenkoor 'Ons Koor' kwam voorbij, aangevuld met solistische optredens van onze gastmuziekkanten. Was u er niet bij, dan heeft u wat gemist. Een directe reactie van de afgevaardigde van de KNZV: "Dit is mannenkoorzang van de bovenste plank."

Wie een concert van Mannenkoor 'Ons Koor' wil ervaren, kan op maandag 21 december naar het traditionele Kerstconcert in de Emmaüskerk te Middelharnis komen. Dit concert zal ondersteund worden door het Utrechts Politiemannenkoor 'Excelsior', waarin individueel en gezamenlijk kerstmuziek ten gehore wordt gebracht. De aanvang van dit concert is 20.00 uur en de entree gratis.

Wie meer wil weten over het koor, kan terecht op www.mannenkooronskoor.nl of op Facebook. Op de foto van Jaap Peeman het 80-jarige koor in de kerk van Middelharnis.

Afbeelding