BelijdenISdoen

GORINCHEM - Onlangs verscheen de nieuwste editie van BelijdenISdoen, een initiatief van de christelijke organisaties Friedensstimme, Gave, IRS, Ontmoeting en Woord en Daad. Het magazine is bedoeld voor belijdeniscatechisanten en kan door catecheten gratis worden besteld.

In de nieuwste editie van BelijdenISdoen interviewen we Hans Alderliesten en Jan Post, beiden werkzaam bij een kerkelijke jeugdorganisatie (HGJB en LCJ). Ze geven tips aan belijdeniscatechisanten die zich afvragen hoe zij zich kunnen inzetten voor hun christelijke gemeente. Maar niet alleen dat: 'Aan ons als kerken, jeugdwerkorganisaties, ouders, catecheten, de taak om de verbinding te leggen en de verbinding te zijn. Wees een levende brief!'

Vanuit dat perspectief geven wij als christelijke organisaties nu al enkele jaren het magazine BelijdenISdoen uit. Het magazine wil jongeren betrekken bij 'diaconaat' en 'evangelisatie' door concrete verhalen met hen te delen. Deze verhalen maken het werk van onze organisaties concreet en inspireren – hopen wij – tot navolging en Navolging.

Catecheten kunnen het kosteloos opvragen via www.belijdenisdoen.nu