Spinningevenement voor Roparunteam Stichting OOK

BROUWERSDAM - Roparun Team 216 Stichting OOK organiseert op zaterdag 12 december het 'Eiland Spinning Event' in Sommelsdijk. Deelnemers gaan drie uur knallen op de trappers voor het Roparunteam. Iron Man en spinningfanaat Marcel Gierman is special guest op het evenement.

De opbrengst van de sportieve actie komt ten goede aan het Roparunteam van Stichting OOK (Optimale Ondersteuning bij Kanker) uit Rotterdam. Stichting OOK helpt kankerpatiënten en naasten om beter om te gaan met de impact van kanker. De stichting is in 2011 opgericht met financiële steun van de Roparun en bestaat in 2016 vijf jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum nemen vaste en vrijwillige medewerkers van de stichting deel aan de langste estafetteloop ter wereld. Tijdens het Pinksterweekeinde in mei 2016 legt het team ruim 580 kilometer af, van Hamburg naar Rotterdam. Met deze sportieve prestatie willen zij geld ophalen voor zorg aan mensen met kanker.

De spinningbikes van het evenement worden gesponsord door ondernemers van Goeree Overflakkee: Atrium Sport & Lifestyle Centrum uit Ouddorp, Focus Health & Fitness en Fitnesscentrum Dynamic Motion uit Oude Tonge. De locatie wordt beschikbaar gesteld door Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk.

Deelnemen

Het spinningevenement vindt plaats op zaterdag 12 december van 9.00 tot 16.00 uur in Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. Geïnteresseerde sportievelingen kunnen zich aanmelden via www.stichting-ook.nl/eiland-spinning.