Afbeelding
Foto: pr

Presentatie Saskia Hameeteman-Blanker in 'De Overkant'

OUDDORP - Donderdagavond 26 november houdt Saskia Hameeteman-Blanker een presentatie in 'De Overkant'. Het programma in 'De Overkant': 'Fitter Dan Ooit door de feestdagen heen.' biedt laagdrempelige en leuke handvatten om de komende feestdagen eens op een geheel andere manier te kunnen beleven.

Geen last meer van weglekkende energie, de energievreters of ergernissen. Maar ook heel gemakkelijk leren ontspannen in de meest spannende situaties.
Kortom: Een programma dat u niet mag missen voordat de feestdagen aanbreken. Zodat de feestdagen van 2015 ook voor u eens échte feestdagen zijn."
Saskia Hameeteman-Blanker is een Nederlandse succesauteur van diverse zelfhulpboeken. Met haar werk reikt zij handvatten aan tegen diverse angsten, fobieën, chronische- en acute hyperventilatie, burn–out en de gedragspatronen die daaraan ten grondslag liggen.

Aan de hand van situaties uit haar eigen leven biedt zij verschillende handvatten, die het leven gemakkelijker kunnen maken en waarde kunnen toevoegen, de 'Tools 4 your Life'.
Haar persoonlijke levensmotto is:
"Het is mijn Passie om andere mensen te helpen.
Dit mag ik doen door ze de handvatten door te geven die mijn eigen leven, steeds opnieuw, op de rit zetten en houden.
Dat vind ik het mooiste dat er is!"

Kaartjes kosten € 5,00 en dat is inclusief koffie of thee. Reserveren kan via de VVV: 0187-681789 en op de avond zelf in 'De Overkant'. Aanvang presentatie is om 20.00 uur. 'De Overkant' is open vanaf 19.30 uur. Donderdagavond 26 november, Dijkstelweg 30 Ouddorp.