Grote boekenmarkt in Jacobuskerk Renesse

RENESSE - Op zaterdag 28 november vindt er weer een grote boekenverkoop plaats in de Jacobuskerk in Renesse. Naar schatting is de voorraad op dit moment rond de 4000 exemplaren.

U vindt er streekromans, science fiction, misdaadromans, geschiedenisboeken, kinder- en jeugdboeken, maar ook kookboeken, fotoboeken, documentaires, kortom: voor ieder wat wils. Maar ook Duitse en Engelstalige boeken. De boeken zijn van prima kwaliteit en worden uitgestald in de kerk. Een ieder die van lezen en van boeken houdt, kan op deze zaterdag tegen zeer billijke prijzen zijn of haar boekenvoorraad aanvullen.

Naast boekenverkoop kunt u in het koor van de kerk terecht voor een kopje koffie, thee en soep. En omdat de laatste maand van het jaar voor de deur staat, zijn er volop oliebollen te koop. Maar kom niet te laat, want hier geldt: OP=OP. Tevens vindt hier verkoop plaats van andere heerlijkheden zoals cake, appeltaart, kruidkoek. De boekenmarkt is geopend van 10.00 uur tot en met 15.00 uur.

De opbrengst van boekenmarkt en verkoop van de bakproducten komen ten goede aan de P.K.N. Kerk Renesse-Noordwelle en het Kerkkoor Renesse. De kerk vindt u aan de Korte Reke in Renesse.