Donkerwandeling in de Kwade Hoek

GOEDEREEDE - Zaterdag 28 november is op De Kwade Hoek voor een donkerwandeling. Deze spannende wandeling in het donker voert je door het buitendijkse natuurgebied de Kwade Hoek bij de Duinen van Goeree.

"In het donker zijn dingen anders. Kleuren worden grijstinten, sommige kleuren verdwijnen. Plotseling moet je vertrouwen op andere zintuigen dan alleen het zien. Bij helder weer is er zicht op Mars, Jupiter en Venus! Lichtbronnen van de Maasvlakte aan de horizon zorgen ervoor dat de nacht hier nooit echt donker is. Trek stevige schoenen en warme kleding aan, neem een zaklamp mee en beleef het zelf," aldus de mensen van Natuurmonumenten.

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor deze excursie is noodzakelijk. Dit kan via de website van Natuurmonumenten (www.natuurmonumenten.nl/agenda). Men vertrekt om 19.30 uur vanaf het kantoor van Natuurmonumenten aan de Oostdijkseweg 81a in Goedereede. De excursie duurt twee uur. Leden van Natuurmonumenten betalen € 4,-, niet-leden betalen € 7,- en kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,-.