De Publieksprijs

De Gouden Radioring

Wel heel verrassend was en is het nog, dat het radioprogramma Blessings, van Tim Hendriks, op Groot Nieuws Radio de Gouden Radioring gewonnen heeft. De presentator kreeg de publieksprijs voor het beste radioprogramma tijdens de tiende editie van het Radio Gala van dit jaar!
Groot Nieuws Radio is een christelijke zender, die uitzendt vanuit de plaats Veenendaal via de middengolf.

In het dagelijks verzoekprogramma draait bovengenoemde heer christelijke muziek die luisteraars aanvragen. En bovendien kunnen mensen hun vrienden groeten, feliciteren met hun verjaardag of met een zoveel jarig huwelijk, of ook in moeilijke situaties bemoedigen.

Christelijke zangers

Vaak kunnen christelijke zangers hun fans ertoe oproepen om op dit radioprogramma te gaan stemmen. Hendriks zei en schreef: "Ik ben heel dankbaar voor de betrokkenheid van de luisteraars bij Groot Nieuws Radio". Het blijkt, dat deze radioprijs aantoont dat ons werk ook zo gewaardeerd wordt door het (grote) publiek. Het is toch niet te begrijpen, dat Groot Nieuws Radio in het begin van dit jaar 2015 nog op de rand van het faillissement stond.

Christelijke zender(s)

Wij kunnen toch ook heel tevreden en blij zijn, dat christelijke radiozenders het nog vaak zo goed doen. En kerkgangers, die niet meer naar kerkdiensten kunnen gaan, thuis kunnen horen en luisteren naar overdenkingen van uit de Bijbel en naar liederen, die gezongen worden. En soms kunnen hoorders ook meezingen, waardoor de Dag des Heeren heel veel voor hen kan betekenen, toch?

Ds. W. Chr. Hovius