Concert Cantate Domino

DORDRECHT - Op 7 november geeft de Reformatorische Oratoriumvereniging Cantate Domino een Najaarsconcert in de Trinitatiskapel aan de Vriesestraat in Dordrecht. Het concert wordt in zijn geheel verzorgd door Cantate Domino o.l.v. dirigent Piet C. den Uil. Gerben Mourik begeleidt ons deze avond op het orgel.

Op het programma staan bekende klassieke koorwerken zoals "Erhalt uns Herr, bei Deinem Wort" van D. Buxtehude, "Blijf bij ons Heer" van A.J. Keijzer, "Psalm 150" van C.F. Franck, "God save the king" van G.F. Händel, meerdere delen uit Oratorium Paulus van J.F. Mendelssohn en nog een aantal andere werken.

Dit Najaarsconcert heeft als doel ledenwerving. Mocht u interesse hebben in lidmaatschap van ons koor, dan heeft u in de pauze ruimschoots de gelegenheid uw vragen te stellen aan de koorleden en de dirigent. Meer informatie over dit concert en ons koor kunt u vinden op onze website, www.cantatedomino.nl.

Kaarten

De avond begint om 20.00 uur, de kerk is vanaf 19.30 uur open. Het voorverkooptarief is (t/m 6 november 2015) Euro 7,50. Aan de kerk is het tarief Euro 10,-. Kaarten kunt u bestellen via onze website, www.cantatedomino.nl, door een e-mail te sturen naar rovcantatedomino@gmail.com of door te bellen naar 06–42 56 68 46. Het aantal zitplaatsen is beperkt dus wees er snel bij!