Herfstcursus Muziek op Schoot van start in Middelharnis

MIDDELHARNIS - Dinsdag 27 oktober start de introductiecursus Muziek op Schoot in het Diekhuus te Middelharnis. De cursus is van 9.15 tot 10.00 uur.

Ouders/verzorgers zijn van harte welkom in zaal 2 van het Diekhuus aan het Beneden Zandpad te Middelharnis om met hun (oppas-) of (klein)kind samen plezier in muziek te beleven. Het gaat om een cursus van 7 weken, waarbij de kinderen muziek maken met ritme-instrumenten en andere materialen, bewegen op muziek, zingen en luisteren naar bekende en nieuwe liedjes. Op deze manier wordt uw kind op alle ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. De kosten bedragen € 62,50 voor 7 lessen.

Docente Angelique de Boer (LIEK van muzLIEKtiviteiten) heeft sinds 2010 diverse muziekprojecten voor jonge kinderen gedaan, waaronder Muziek op Schoot. De proefles van 6 oktober heeft geleid tot voldoende inschrijvingen, maar er zijn nog enkele plekken vrij.

Voor meer informatie, zie www.muzliektiviteiten.nl. Opgeven kan via muzliektiviteiten@gmail.com onder vermelding van naam kind en leeftijd.