En hoe gaat het met jou?

GOEREE-OVERFLAKKEE - Heb je de voortdurende zorg voor een naaste, kan je nauwelijks tijd vinden voor jezelf?

Vaak gaat er veel aandacht, tijd en energie zitten in de ondersteuning van je naaste. Maar hoe is het met jou? Je leven kan in het teken komen te staan van veel aanpassing. De relaties binnen het gezin kunnen onder druk komen te staan. Hoe houd je het vol? Je kan je eenzaam en onzeker voelen. Spanning en een gevoel van onmacht kunnen zich opbouwen. Misschien vraag je je af hoe het allemaal moet. Herken je jezelf hierin?

Met een kort, maar krachtig, cursusprogramma willen Stichting ZIJN Go doelgericht ondersteunen. "De cursus is erop gericht om je nieuwe inzichten te laten ontdekken om met de situatie om te gaan, op een manier die bij je past en waarbij je de kracht in jezelf kunt versterken. Je krijgt zicht op wat je daarin belemmert en welke hulpbronnen je kunt aanboren. Zo kan je meer betekenen voor de ander, maar ook goed voor jezelf zorgen en voorkomen dat je overbelast raakt".

De cursus omvat zes bijeenkomsten (elke twee weken) op maandagmiddag in het wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis (van 13.30 tot 15.30 uur). Elke bijeenkomst wordt een thema behandeld, je krijgt achtergrondinformatie en wisselt ervaringen uit. De nadruk ligt op een praktische toepassing via ervaringsgerichte oefeningen. Dit alles onder professionele leiding. Data: maandag 5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11 en 14/12.

Voor meer informatie of aanmelding kan je terecht bij Stichting Zijn.

E-mail: c.vermeulen@zijngo.nl tel. 0187 483366
De kosten bestaan uit een éénmalige eigen bijdrage van € 37,50 Plaatsen zijn beperkt, meld je snel aan.