Activiteit Stichting Inloophuis De Boei

Stichting Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee organiseert iedere tweede en vierde dinsdag van de maand een inloop met activiteit voor mensen die persoonlijk of in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker.

De volgende inloop staat gepland voor dinsdag 22 september. 's Morgens vanaf 10.00 uur staat de koffie en thee weer klaar. Deze ochtend zullen er ook gasten van inloophuis 'Het Getij' te Bergen op Zoom/Ossendrecht bij ons op bezoek zijn. 's Middags zijn wij zelf te gast bij zorgboerderij de Nollestee aan de Nolleweg 1b te Melissant. Wij zullen rond 12.45 uur uit 'De Overkant' te Ouddorp vertrekken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om op eigen gelegenheid naar de Nollestee te komen. Graag uiterlijk vrijdag 18 september opgeven via het info@deboeigo.nl

De inloopdagen vinden plaats in 'De Overkant', Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen via het emailadres info@deboeigo.nl of het telefoonnummer 06-22111572. Meer informatie is te vinden op onze website www.deboeigo.nl of onze Facebookpagina www.facebook.com/deboeigo.