Afbeelding
Foto: pr

Kunstgeschiedenis iets voor u?

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het nieuwe programmaboekje van de Stichting Kunst en Cultuur Educatie (KCE) Goeree-Overflakkee voor het seizoen 2015-2016 is uit. Hierin informatie over de KCE-activiteiten.

Er worden vijf cursussen kunstgeschiedenis aangeboden, waarvan er een aantal worden afgesloten met een excursie. De docenten Frank Swagemakers en Hans van der Wulp zijn bereid gevonden hun activiteiten voor het nieuwe cursusjaar voort te zetten.

Onderwerpen als 'Middeleeuwen', 'Moderne kunst', 'Design', 'Van klassiek naar modern en weer terug' zijn de thema's van de cursussen. Nieuw dit seizoen is docente Imelda van der Linden, die de cursus 'Het verhaal achter het portret' zal verzorgen.

De KCE heeft weer een aantal interessante lezingen met bekende sprekers georganiseerd, met onderwerpen variƫrend van schilder Isaac Israƫls, 15e en 16e eeuwse fresco's, tot het leven van de zeer boeiende Constantijn Huygens. Pau Heerschap zal deze lezing voor zijn rekening nemen.

Het programmaboekje zal een ieder die recent aan onze activiteiten heeft deelgenomen, in de brievenbus gevonden hebben.

Als u het boekje niet ontvangen heeft, kunt u dit afhalen bij de bibliotheken, de VVV, of een kijkje nemen op de website www.kcego.nl

Meer info via het secretariaat: 06-41365591 of via e-mail: info@kcego.nl.