Repetities Jong Dameskoor Shira van start.

MIDDELHARNIS - Na een periode van vakantie is Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman op 26 augustus haar repetities begonnen. Dames die kennis willen maken met het koor worden uitgenodigd om een repetitie te bezoeken. Men is nog op zoek naar nieuwe leden, naar gemotiveerde jonge dames die graag zingen en studeren, en staan voor een uniek repertoire De repetities worden gehouden van 19.30 tot 21.30 uur in de "Hoeksteen" te Middelharnis. Meer informatie is te vinden op de website van het koor www.dameskoorshira.nl.

De eerstvolgende uitvoering is op 12 september dit is een CD-presentatieconcert van Jong Mannenkoor Salomo o.l.v. van Peter Wildeman te Kloetinge waar wij onze medewerking aan verlenen. Dan op 31 oktober in de Laurenskerk te Rotterdam, dit is een groot reformatieconcert waar zo'n 12 koren van Peter Wildeman en Joost van Belzen aan deelnemen. De volgende uitvoering daarna is op 28 november, dan staat er een koor-zangavond op het programma in de Hersteld Hervormde Kerk te Ouddorp, samen met het Dirkslands Mannenkoor o.l.v. Frans Cornet. Ook is er dan het kerstconcert op 21 december in de Hervomde Kerk te Middelharnis, met medewerking van kinderkoor Kadosj o.l.v. Berdien Dekker.
In december worden drie kerstconcerten gegeven, voor deze concerten wordt een kerstproject gestart. "Je studeert 5 repetities mee en zingt dan mee met het Groot Zeeuws Dameskoor in Middelburg, Terneuzen en Goes". Meer informatie hierover kunt u ook vinden op onze website www.dameskoorshira.nl