Afbeelding
Foto: archief

Beiaard(stads)wandeling door Goedereede met luisterwedstrijd "Van Bach tot Beatles"

GOEDEREEDE – Morgen, zaterdag 22 augustus 'speelt' de Goereese beiaard bij de stadswandeling door historisch Goedereede, de hoofdrol.

Om 14.30 uur start de gids op de Markt vóór Hotel de Gouden Leeuw, een rondleiding langs o.a. prachtige gevels, de imposante toren en delen van de oude stadsmuren. Vanaf 16.00 uur zorgt de gids er voor dat de deelnemers op een mooie 'luisterplaats' zijn waar van de Goereese Beiaard kan worden genoten (en dat kan dus eigenlijk overal zijn…..op alle terrasjes en mooie plekjes in Goedereede, kun je de beiaard horen!)

De vaste beiaardier van Goedereede, Jan Bezuijen start 16.00 uur namelijk een mooi en vast en zeker verrassend concert waar aan door de VVV Ouddorp aan Zee en Jan Bezuijen zelf, een "luisterwedstrijd" wordt verbonden. Jan speelt 15 'nummers' en welk repertoire? "Van Bach tot Beatles".

Zowel deelnemers aan de stadswandeling maar ook bezoekers die gezellig genieten op een terrasje of de inwoners van Goedereede zelf, kunnen meedoen. De deelnemers aan de wandeling ontvangen het wedstrijdformulier van de gids en voor andere belangstellenden zijn vooraf de formulieren (gratis) te verkrijgen in 't Blaeuwe Huus, het VVV-kantoor te Ouddorp en op zaterdagmiddag in het Torenmuseum, bij Eetcafé 't Sas en Hotel de Gouden Leeuw, allen te Goedereede.

Om 17.00 uur kunnen de formulieren in de Toren van Goedereede worden ingeleverd. Onder de goede inzendingen wordt een diner 'voor 2' verloot bij Hotel de Gouden Leeuw. Deelnemen aan deze beiaard(stads)wandeling is mogelijk door vooraf te reserveren (en te betalen: € 7,50 p.p.) bij de VVV (uiterlijk tot 22/8 om 12.00 uur) of informeer bij de gids (maar vol = vol!) die om ± 14.20 uur aanwezig zal zijn bij Hotel de Gouden Leeuw, Markt 1 te Goedereede