Afbeelding
Foto: pr

Collecte voor stichting Oost-Europa Werkgroep Middelharnis

MIDDELHARNIS - De Stichting Oost-Europa Werkgroep Middelharnis zal in week 35 - van 24 augustus t/m 29 augustus - de jaarlijkse huis-aan-huiscollecte houden in Dirksland, Melissant en Herkingen. De opbrengst zal besteed worden voor hulp aan de allerarmsten in Roemenië, waar de stichting al vele jaren hulp verleent.

Ieder jaar kunt u over de hulpverlening in Roemenië lezen in Eilanden-Nieuws. De stichting spreekt opnieuw haar dank uit aan allen die dit werk ondersteunen. "Er is nog veel schrijnende armoede en allerhande nood in Roemenië. Gelukkig konden via onze hulp reeds velen worden geholpen. De dankbaarheid van de mensen bij wie we onze projecten hebben, is groot. Deze maand vertrok al het achtste transport van dit jaar naar Roemenië. Al die goederen, zoals kleding, meubilair en huishoudelijke spullen zijn door honderden bewoners van heel Goeree-Overflakkee bij ons in de loods aan de Industrieweg 17 te Middelharnis gebracht. We staan er garant voor dat alle spullen in Roemenië op de juiste adressen komen. We hebben daar eigen loodsen en winkels. Van daaruit wordt regelmatig voedsel en kleding onder de allerarmsten verdeeld", aldus de werkgroep.

Wie graag een gift overmaakt die op de belastingaangifte kan worden afgetrokken kan dit doen via NL 97 RABO 03420 07 408, ten name van Stichting O-Europa te Middelharnis. Meer info is te vinden op www.oosteuropa-werkgroep.nl

Afbeelding