Coördinator Repair Cafe Middelharnis vertrokken

MIDDELHARNIS - Piet Platteeuw, namens Stichting Pameier coördinator van het Repair Café Middelharnis, heeft zijn functie in Middelharnis neergelegd.

De vrijwilligers van het Repair Café Middelharnis respecteren het besluit van de heer Platteeuw om zich niet langer beschikbaar te stellen voor het coördineren van de activiteiten van het Repair Café in Middelharnis. Hij was hier in de regio, vanaf het moment van zijn betrokkenheid het gezicht van het thema "Weggooien? Mooi niet". Zijn tomeloze energie en inventiviteit is sterk bepalend geweest voor de naamsbekendheid van dit duurzaamheidsfenomeen. Het is zijn persoonlijke wens om Repair Café's over het gehele eiland te helpen ontplooien.

De vrijwilligers van het Repair Café Middelharnis gaan onvermoeid door op de ingeslagen weg van het maandelijks meehelpen met het herstellen van onvolkomenheden aan kleding of kleine (huishoudelijke) apparaten.

Elke eerste zaterdag van de maand draait het Repair Café van 10.00 tot 13.00 uur in de kringloopwinkel Goed-voor-Goed aan de Simon Stevinweg op het industrieterrein te Middelharnis.