Afbeelding
Foto: PR

Veel belangstelling voor nieuw appartementencomplex

OUDDORP - De behoefte aan huisvesting voor 50-plussers en senioren is groot. Dat bleek tijdens de informatiebijeenkomst van Beter Wonen en CuraMare over een nieuw te realiseren appartementencomplex in Ouddorp op donderdag 18 juni.

In het hart van Ouddorp, op de plaats van het voormalige verzorgingshuis De Vliedberg, willen woningbouwvereniging Beter Wonen en CuraMare een nieuw appartementencomplex realiseren met circa 45 levensloopbestendige appartementen. Om te komen tot een marktconform programma van eisen, wilden Beter Wonen en CuraMare eerst in gesprek met potentiële geïnteresseerden om de vraag naar huisvesting en specifieke woonwensen te inventariseren.

Grote behoefte

De informatiebijeenkomst vond plaats in Woonzorgcentrum De Vliedberg. De opkomst en respons waren enorm. Zo'n 200 geïnteresseerden bezochten de informatiebijeenkomst en meer dan 70 antwoordkaarten werden ingevuld, waarmee de interesse in een appartement kenbaar kon worden gemaakt. Dit onderstreept dat er in het dorp een zeer grote behoefte is aan huisvesting voor vooral 50-plussers en senioren.

Verdere uitwerking van de plannen

Op basis van alle ingestuurde antwoordkaarten gaan Beter Wonen en CuraMare de komende maanden aan de slag met de verdere uitwerking van de plannen. In het najaar verwachten de initiatiefnemers concrete ontwerpen voor appartementencomplex 'Den Hofdiek' te kunnen presenteren.

Meer weten?

Voor meer informatie over appartementencomplex 'Den Hofdiek': Beter Wonen, T (0187) 49 15 39 of info@wbvbeterwonen.nl. Of kijk op www.wbvbeterwonen.nl

Afbeelding