Jaarmarkt Dirksland op zaterdag 27 juni

Op zaterdag 27 juni wordt er een jaarmarkt met grote rommelmarkt gehouden rondom het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, aan de Mozartsingel 2 te Dirksland. De markt begint om 9.30 uur en eindigt om 15.00 uur.

Er is een ruime hoeveelheid aan boodschappen te koop, zoals fruit, groenten, aardappelen, vis, rollades, noten, ijs en gebak. Ter plaatse worden kruukplaetjes gebakken. Op het terras kan genoten worden van koffie, frites en snacks, gebakken vis (kibbeling) en diverse broodjes.
Naast de grote rommelmarkt is er een boekrestaurateur aanwezig om uw boeken of tijdschriften in te binden of te restaureren. Verder worden er nieuwe en tweedehands boeken verkocht. Ook is er een professionele messenslijper aanwezig. Deze slijpt uw (ketting)zagen, beitels, bijlen en alle soorten messen. Breng al uw te slijpen spullen mee!
Er is ook een reparatieafdeling. Hier kunnen fietsen, huishoudelijke apparatuur, lampen en snoeren worden gerepareerd. Ook is er een ruime sortering woondecoratie, bloemstukjes, sieraden, mooie fotokaarten en kaartenmaak spullen te koop Voor de kinderen is er een kleedjesmarkt. Ook kunnen zij onder begeleiding een echt schilderij maken en/of sierflesjes decoreren met allerlei leuke materialen.

Rondleiding kerk

Nieuwsgierig wat er 's zondags allemaal in het kerkgebouw gebeurt? Om 11.00 uur zal er een rondleiding worden verzorgd door de kerk. Tijdens deze rondleiding zal worden uitgelegd hoe de zondagse eredienst verloopt en hoe de andere kerkelijke activiteiten in en rondom het kerkgebouw zijn plaats krijgen. Ook kan er een kijkje worden genomen bij het kerkorgel, dat zal worden bespeeld.

Voorverkoop tweedehands kleding

Vrijdag 26 juni wordt er van 16.00 tot 20.00 uur een grote voorverkoop van tweedehands dames-, heren- en kinderkleding gehouden, met daarbij tassen/riemen/sjaals/schoenen en ook hoeden van Crea Veertje.