STC B.V. verlengt samenwerking met Mercy Ships

ROTTERDAM - STC B.V. heeft het samenwerkingscontract met de medische hulporganisatie Mercy Ships verlengd. Het Rotterdamse STC B.V. (onderdeel van STC-Group) verzorgt tegen sterk gereduceerd tarief noodzakelijke maritieme cursussen voor de vrijwillige bemanning van de Africa Mercy, het ziekenhuisschip van Mercy Ships.

De meest voorkomende cursus is de Basic Safety Training (BST), die door het maritiem en technisch personeel en alle vrijwilligers, die langer dan een jaar aan boord gaan werken, gevolgd moet worden. De steun van STC B.V. wordt door Mercy Ships zeer gewaardeerd. Mercy Ships directeur Arjen van der Wolf: "Door deze samenwerking wordt het voor veel vrijwilligers gemakkelijker om bij Mercy Ships te komen werken."
Momenteel is Nederlander Jurryan Schutte (in het dagelijks leven werkzaam bij STC B.V.) tijdelijk kapitein van de Africa Mercy. Gedurende zijn tijd aan boord geeft hij op kosten van STC B.V. de cursussen Security Awareness (SSA) en Security Designated Duties (SDD).
STC B.V. verzorgt cursussen, trainingen en opleidingen voor de gehele logistieke keten, offshore, scheepvaart en de maintenance- en procesindustrie. Daarmee draagt STC B.V. bij aan het optimaliseren van het human capital en het vergroten van de betrouwbaarheid, efficiency, veiligheid en winstgevendheid van bovenstaande sectoren. Daarnaast verzorgt STC B.V. wereldwijd consultancytrajecten.