Zomermarkt met grote rommelmarkt

MIDDELHARNIS - Zaterdag 20 juni wordt weer een grote Zomermarkt gehouden op het plein van de Prins Maurits in Middelharnis. De al jaren succesvolle en bekende Zomermarkt bestaat ook dit jaar weer uit een groot verkoopplein, een veelzijdig cateringplein, een grote rommelmarkt en veel leuke activiteiten voor kinderen.

Op het ruime verkoopplein is een groot aanbod aan bakkerproducten, kaas, noten, groente, fruit, boeken, wenskaarten, creatieve materialen, snoep, woningaccessoires, brocante, bloemen en speelgoed.

Op het cateringplein begint het met koffie met gebak. Vanaf 11 uur is er gebakken vis, broodje gezond, omeletten, verse soep, patat, hamburgers en ijs. En natuurlijk ontbreekt de Hollandse Nieuwe niet.

Het rommelmarktplein is, door actieve inzameling, dit jaar bijzonder groot en biedt waardevolle spullen. Voor de kinderen is er een springkussen, een grote stormbaan. Nieuw voor de kinderen is een stoere grote legertruck, waarin ze een rondje mee kunnen rijden en als een echte soldaat op de foto gaan.

De markt wordt georganiseerd door de activiteitencommissie van de Christelijke Gereformeerde Kerk van Middelharnis. De opbrengst van de markt gaat naar de Stichting 'Tot heil des volks' in Amsterdam, die hulp biedt aan verslaafden, prostituees, dak- en thuislozen. Meer info hierover is te vinden op www.hartvoordeander.nl.

De grote Zomermarkt wordt gehouden op het plein van de Christelijke Scholengemeenschap Prins Maurits, Kon. Julianaweg 57 te Middelharnis en duurt van 9.30 tot 15.00 uur.