Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Bestuur LTO Goeree Overflakkee stelt zich voor

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het afdelingsbestuur van de Land- en Tuinbouw Organisatie (LTO) afdeling Goeree-Overflakkee heeft enkele nieuwe leden en wil zich daarom graag aan u voorstellen.

LTO heeft tot doel de belangen van de aangesloten leden, ondernemers in de groene ruimte, te behartigen binnen een maatschappelijke context. Belangrijke onderwerpen zijn waterbeleid, natuur en milieu, grondgebruik en energie. De LTO afdeling staat open voor contacten met andere brancheorganisaties, maatschappelijke organisaties en overheden om te waar mogelijk te komen tot gezamenlijke oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Agrarische ondernemers, mede-ondernemers en geïnteresseerden die nog geen lid zijn kunnen vrijblijvend contact opnemen met Ingrid van de Kooij.

Op de foto: vlnr met de hoofdportefeuilles:"Ingrid van de Kooij (secretaris); Frank van Oorschot (voorzitter); Jan de Jong (ruimtelijke ordening, multifunctionele landbouw); Siem van der Stoel (natuur, energie); Simon Breure (vice voorzitter); Eelco van Putten (akkerbouw). Wibo van der Linden (veehouderij), ontbreekt op de foto