Rectificatie Inlooptijden Wine & Food Tasting Goeree

GOEDEREEDE – In het artikel over de Wine & Food Tasting Goeree in de krant van afgelopen woensdag stonden verkeerde tijden gemeld. Er is vrije inloop van 13.00 tot 18.00 uur! De ingrediënten van de Wine & Food Tasting Goeree zijn verschillende kwaliteitswijnen en culinaire lekkernijen. Het evenement is aanstaande zaterdag 30 mei 2015 in en rondom de Toren van Goedereede. Aan het evenement doen meerdere ondernemers mee. Een uitgelezen kans om te proeven en te ontdekken.

In Goedereede wordt van alles georganiseerd. Er is het hele jaar door veel te doen. Maar op culinair gebied had het stadje weinig te bieden, afgezien van de horeca dan. Daar is nu verandering in gekomen. Han en Helena Rodenrijs van Portugese Wijnen & Zo namen het initiatief voor de eerste Wine & Food Tasting Goeree, inmiddels zijn zij toe aan de zomereditie. "Goedereede heeft veel te bieden: de locatie, de hele omlijsting. Waar het nog aan ontbrak was een culinair evenement. We hebben ons laten inspireren door wat er op dit gebied gebeurt in plaatsen als Buren en Groesbeek. Dat zijn evenementen die bovendien succesvol zijn."
Han en Helena Rodenrijs wisten verschillende deelnemers te interesseren voor de Wine & Food Tasting Goeree met producten van land, vee en zee: Vinimperium, De Ketchupfabriek, Van de Velde & Halewijn, Eco oester, Kaasboerderij Van Schaik, PortugeseWijnen & Zo en de Worstenboer Sluis. Het aanbod is veelzijdig. Op wijngebied kunnen bezoekers kennismaken met kwaliteitswijnen uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal en meerdere landen buiten Europa. Daarnaast: kazen, oesters en tal van lekkernijen uit de slagerij. "Wijn en eten horen bij elkaar. Je kunt het nooit los van elkaar zien", vinden Han en Helena Rodenrijs.
De Wine & Food Tasting Goeree zomereditie – een voortzetting van de eerste editie – vindt wederom plaats in de sfeervolle Toren van Goedereede. Een inspirerende omgeving om te komen proeven. Hoe werkt het? Bezoekers kopen bij de ingang een proefglas voor 5 euro. Dat kunnen ze bij de stands laten vullen. Na afloop blijft het glas eigendom van de proever. Er is vrije inloop van 13.00 tot 18.00 uur.