Maak kennis met muziek bij de muziekschool

GOEREE-OVERFLAKKEE- Muziekschool De Deltastreek organiseert samen met de muziekverenigingen proeflessen in Goedereede, Ouddorp en Stellendam. Wie vrijblijvend wil kennismaken met de blaas- en slagwerkinstrumenten welke in deze verenigingen gebruikt worden, kan contact opnemen met Elly Barendrecht op telefoonnummer 0181 415161 of via de mail: info@deltastreek.nl.

De lessen op trompet, bugel, bariton, trombone, hoorn, saxofoon en slagwerk gaan in de week 8 juni van start. Er zijn geen kosten aan verbonden en de verenigingen zorgen voor een instrument. De lessen staan open voor jong en oud. Deelnemers leren in kleine groepen de eerste beginselen van het muziek maken. De slagwerklessen zijn op maandag, de saxofoonlessen op woensdag en de koperlessen op dinsdag of vrijdag.

Vaak leiden de eerste lessen al tot verrassende resultaten, omdat vanaf het begin met korte liedjes en een CD met begeleidingen wordt gewerkt. Op de jaarlijkse grote eindpresentatie van muziekschool De Deltastreek in de Doopsgezinde Kerk te Ouddorp geven de leerlingen, die deelnemen aan dit kennismakingstraject, al hun eerste concert. Daar kunnen ouders met hun kinderen zich ook goed oriƫnteren op de mogelijkheden van de diverse instrumenten. Het eindconcert vindt plaats op maandag 6 juli om 19.30 uur.