Korrelatie is er voor iedereen

De hulplijn Korrelatie is een landelijke organisatie die al 50 jaar bestaat. Al vanaf het begin kunt u met de professionele hulpverleners van Korrelatie bellen over uiteenlopende psychische en psychosociale problemen, zoals depressie, huiselijk geweld, relatieproblemen, stress en eenzaamheid.

Tegenwoordig kunt u niet alleen bellen, maar ook chatten of mailen met de maatschappelijk werkers en psychologen van Korrelatie. Het contact is anoniem, wat het zoeken van hulp bij deze hulplijn laagdrempelig voor u maakt.

De hulpverleners van Korrelatie geven individueel advies aan iedereen die hulp nodig heeft op het gebied van psychische en psychosociale problemen. Zij luisteren, adviseren en kijken samen met u naar wat voor u de beste aanpak is. Indien nodig verwijzen de hulpverleners u door naar betrouwbare gespecialiseerde hulpverleners en websites.

Korrelatie werkt nauw samen met Fonds Psychische Gezondheid: www.psychischegezondheid.nl

Contact opnemen met Korrelatie kan van maandag tot en met vrijdag via telefoonnummer 0900-1450 (tussen 09:00 en 18:00 uur, €0,15/min) of via de chat op www.korrelatie.nl (tussen 09:00 en 17:30 uur). Een e-mail sturen kan ook via korrelatie.nl.