Chr. Gem. Koor Jeduthun naar Duitsland

MIDDELHARNIS - Van 7 t/m 9 mei gaat het Chr. Gem. Koor Jeduthun een koorreis maken naar Duitsland in het kader van hun 30-jarig jubileum.

De plannen zijn al ruim een jaar geleden gemaakt en nu is het bijna zover. Met twee bussen zullen 45 koorleden en 33 supporters op reis gaan richting De Moezel. Dirigent Jan Wisse en begeleider Hans van Heemst zullen het koor vergezellen.

In samenwerking met Beter-uit Reizen en koorlid/reisleider Jaap Mackloet is een mooi programma samengesteld om te zingen in de mooie kerken en kathedralen die het koor op hun programma heeft staan.

Er wordt gezongen in de Dom van Keulen en Trier, de kerk van Beilstein, Abdij van Himmerod en op de terugweg in de Onze Lieve Vrouwenkathedraal van Antwerpen.

In drie dagen 5 optredens is topsport voor de koorleden, maar tussendoor is er ook vertier met een avondrondvaart over De Moezel en stadsrondleiding in Trier. Het koor hoopt dat deze reis weer een hoogtepunt mag worden in de 30-jarige geschiedenis van het koor evenals de eerder gemaakte reizen uit het verleden.

Wilt u meer weten over het koor, raadpleeg de website: www.jeduthunmiddelharnis.nl